Over ons

Wij zijn Toxozon en al 40 jaar gespecialiseerd in het verbeteren van lucht in kantoren en organisaties door het opvangen van ultra fijnstof van printers.

Ons fijnstoffilter hebben wij doorontwikkeld naar een compacte, duurzame en stijlvolle Lucht- én Geurreiniger met een zeer breed filterspectrum.

De start van Toxozon

De start van ons bedrijf dateert al weer uit de vorige eeuw t.w. 1928. Vroeger begonnen als importeur van het Duitse kantoormachine- en artikelen merk Geha en dit voornamelijk door de verkoop van stencilmachines, stencilinbranders, offsetmachines, papiervernietigers, overheadprojectoren en daarnaast een complete range van kleinere kantoorartikelen. (inktlinten, stempelkussens, carbonpapier, vulpennen etc.)

Eind 70-tiger jaren zijn wij naast bovengenoemd Geha assortiment begonnen met een import uit Japan van het merk RYOBI. Zij produceren o.a. professionele offsetpersen en aanverwante machines.

ARBO

Inmiddels 40 jaar geleden zijn we ons gaan concentreren en specialiseren op het gebied van gezondheid en veiligheid in kantoren, waarbij wij ons conformeren aan de Nederlandse ARBO-wetgeving. Met als belangrijke leidraad de ARBO-Informatiebladen 2 en 7.

Wij beschikken inmiddels over een zeer ruime en brede ervaring en kunnen u daardoor de juiste expertise aanbieden.

Vestigingsplaatsen

Begonnen in 1928 in Den Haag aan de Burgemeester Patijnlaan zijn wij in januari 1997 naar Rijswijk (zh) verhuist. Sinds oktober 2020 zijn wij in Bleiswijk gevestigd in een gloednieuw pand speciaal voor ons gebouwd. Dit is de Gemeente Lansingerland.

Toxozon kantoor